Matt- och textilrengöring
Behöver dina mattor fräschas upp eller har du fått fläckar på soffan?
Då har vi den optimala lösningen. Vi använder oss av kraftfulla och säkra metoder för att rengöra de flesta typer textiler och mattor. 
Det finns dock en sak du behöver säkerställa och det är att det material som ska rengöras tål vatten. Se efter om du hittar instruktioner exempelvis undertill på mattor eller under eller inuti dynor på soffor.

W       Materialet tål  vatten
S         Står för endast kemtvätt. INGET VATTEN!
S/W  Står för torrskumtvätt. Säkrare än S men det är bättre att inte ta några                       risker och välja kemtvätt.
X –    Står för endast dammsugning.  Det här är en väldigt ovanlig kod.

Tjänsten är rutavdrasberättigad. Rutavdraget behöver du inte ansöka om själv, det gör vi. För att se om du har avdrag kvar att utnyttja logga in på Skatteverket med ditt BankId
HÄR

Pris 400:-/tim 
Minimum debitering 1 timma.

Vad hinner vi på en timma?
Hur lång tid det tar beror på hur många ytor som ska rengöras och hur nedsmutsade dem är. Normal tidsåtgång för en soffa är ca 1 timma. En större heltäckningsmatta 1-3 timmar. Tänk också på att väldigt gamla och ingrodda fläckar kan behöva behandlas två gånger. 


När du gör din beställning får du direkt veta beräknad tidsåtgång. Vi kommer inte att fakturera dig för mer än vad som är överenskommet. 
Du får faktura efter att tjänsten är utförd och har 10 dagars betalningsfrist.

  • Vi återkommer så fort som möjligt med prisförslag.