Sankt Pauli Städservice                                         Professionell städning för privatpersoner och företag


Vi är en städfirma som har dig som kund i fokus och erbjuder professionell städning av din bostad eller ditt företag i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal mm. Vi håller var vi lovar och garanterar ett perfekt resultat. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av städuppdrag.
Vi har en helhetssyn och vet att det är detaljerna som gör helheten.

Har du andra behov gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Kanske behöver du röja upp höstlöven inför vintern. Då tar vi med vad som behövs för att lösa det. Ring eller maila för en offertförfrågan 

Hemstädning: Du väljer om du vill ha städat vid ett tillfälle eller om du vill abonnera på vår städfirmas städtjänster. Du bestämmer hur ofta och vi är mycket flexibla vad gäller oförutsedda behov hos dig som kund. Vi gör ett hembesök hos dig i Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd för att veta exakt vad Du behöver hjälp med. Vi tillämpar inga bindningstider vid abonnemang. 

Halva priset vid första tillfället (ny kund)

Ring eller meila för ett kostnadsfritt  hembesök.


Flyttstädning: Vi kommer på den dag du önskar och priset avgörs av antal kvadratmeter och är alltid ett fast pris.

Vi utför flyttstädning efter rekommenderad checklista och garanterar ett skinande resultat.  Fönsterputsning ingår alltid i flytt/storstädning. Likaså befintliga vitvaror och balkong. Uppstår oförutsedda behov hos dig som kund kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. 

Ring eller meila för offertförfrågan. 


Företags/Lokalstädning: Vi städar och/eller putsar fönster i alla slags företagslokaler, alla dagar i veckan. Ring eller maila för en offertförfrågan.

Övrig information

Våra tjänster ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster (sk rutavdrag) och därmed betalar du som privatperson endast 50% av ordinarie pris. Inga oväntade avgifter tillkommer.

Du blir beviljad rutavdrag om du bor eller har bott i bostaden eller är nära anhörig till den som exempelvis flyttar ut.

Skattereduktion gäller inte vid dödsbostädning.

Vill du läsa mer om hur Rutavdraget fungerar? Läs mer här.


Städmaterial ingår alltid och vi använder oss av miljövänliga alternativ. Vill du ändå stå för städmaterial kommer vi överens om ett avdrag på priset.

Vi har naturligtvis 100 % nöjdhetsgaranti och åtgärdar eventuella brister omgående, d.v.s samma dag eller senast dagen efter inkommet klagomål.

Vi följer gällande kollektivavtal och skatteregler.